Naamloos

Naamloos

Welkom bij Care for Women Papendrecht

Wanneer je hormonen uit balans zijn, heeft dit vaak een enorme impact op hoe je je voelt en hoe je functioneert. Hormonale disbalans kan veel lichamelijke én mentale klachten geven. Op het gebied van werk en in het sociale leven kunnen vrouwen hierdoor volledig ontregeld raken. Ruim een derde van het ziekteverzuim bij vrouwen in de leeftijd van 45 tot 60 jaar wordt veroorzaakt door overgangsklachten! Maar denk ook aan PMS-(premenstrueel syndroom)-gerelateerde klachten waar vele vrouwen elke maand weer mee kampen.

Hormonale vrouwenklachten zijn helaas vaak nog omgeven door taboe; veel vrouwen praten er niet graag over en weten daarom soms niet dat er in veel gevallen iets aan te doen is! Blijf niet met een reeks (overgangs)klachten rondlopen maar laat je adviseren.

Je kunt bij mij terecht voor hormonale problemen door verschillende oorzaken, zoals: Overgangsklachten: opvliegers, vermoeidheid, slaapproblemen, nachtzweten, hoofdpijn/migraine, gespannen of pijnlijke borsten, droge slijmvliezen, pijn bij het vrijen, gewrichtsklachten, angsten, paniekaanvallen, hartkloppingen, neerslachtigheid, depressieve gevoelens, het gevoel van ‘jezelf kwijt zijn’.

Klachten gerelateerd aan de menstruatiecyclus:  hevig bloedverlies, buikpijn, rugpijn, lusteloosheid, angst, huilbuien, menstruele migraine.

Als Care for Women specialiste ben ik opgeleid om je klachten te herkennen en te érkennen. Ik adviseer en ondersteun je in je proces van probleem-herkenning, mogelijkheden, oplossingen en veranderingen.

Het fijne van een Care for Women-consult is, dat ik een uur de tijd neem -je staat dus niet na 10 minuten weer buiten-, en daarom echt aandacht en een luisterend oor heb.

Ook voor vragen over anticonceptie, voorlichting m.b.t. gezond zwanger worden, voeding- en leefstijladvies of voor een (periodieke) health-check kun je bij mij een afspraak maken.


Kosten en vergoedingen

Een consult duurt een uur en kost € 72,50 exclusief eventuele benodigdheden voor aanvullend onderzoek of medicatie. De consulten worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Kijk even bij vergoedingen of jouw zorgverzekering een consult met een Care for Women specialiste vergoed.


Afspraak maken

Een afspraak maken is heel eenvoudig. Je hebt geen verwijzing van je huisarts nodig en kunt zo bij mij terecht. Maak zelf online een afspraak, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Klik op de knop aan de rechterkant om een afspraak te maken. Je kunt mij ook bellen voor een afspraak: (06 – 22 40 61 31) of mailen (m.koppelaar@careforwomen.nl ).

NB: Wanneer je niet kan op de dagen/tijden die in mijn online agenda beschikbaar zijn; bel of mail me dan! We zoeken dan samen naar een ander geschikt moment.