Presentaties en workshops overgangsklachten

Er is behoefte aan goede voorlichting over vrouwelijke hormonen en overgangsklachten. Steeds vaker organiseren bedrijven lezingen of workshops voor vrouwen én leidinggevenden.

Naast consulten voeren en begeleiden van mijn cliënten, ben ik tevens beschikbaar voor het geven van lezingen, workshops en informatiebijeenkomsten over vrouwelijke hormonen en overgangsklachten voor groepen, bedrijven en organisaties.

Gelukkig worden onderwerpen als de overgang, de menopauze, PMS (premenstrueel syndroom) of heftig menstrueel bloedverlies steeds een beetje meer uit de taboesfeer gehaald. Directies en HR-managers van bedrijven en organisaties zijn zich er van bewust dat er ook een taak bij heb ligt waar het gaat om voorlichting en preventiezorg.

Er zijn echter nog veel misvattingen over vrouwelijke hormonen. In bedrijven is er soms hoog ziekteverzuim onder vrouwen dat terug gebracht kan worden met behulp van goede voorlichting en de juiste interventies.

Er zijn diverse presentaties en workshops mogelijk. Onderwerpen in overleg, presentaties op maat gemaakt. Bijvoorbeeld zeer goed in te zetten als informatie voor vrouwelijke medewerksters én (mannelijke!) leidinggevenden en bedrijfsartsen.

Neem contact op voor meer informatie: 06 – 22 40 61 31 of per mail: m.koppelaar@careforwomen.nl www.careforwomen-dordrechtcentrum.nl